Zin in Werk is een samenwerkingsverband van coaches in Wageningen en bestaat op dit moment (2023) uit Jettie van den Houdt en Ans Vermeulen. Onze missie is om plezierig, zinvol en betekenisvol werken en leven te bevorderen.

We hebben beiden ruime ervaring als zelfstandig werkend trainer en/of coach voor zowel individuele klanten als groepen en teams. We kunnen daarmee professionele diversiteit bieden die aansluit bij de specifieke behoeftes van organisaties en de mensen in teams. Zin in Werk concentreert zich op 4 hoofdthema’s: persoonlijk leiderschap, werksfeer en plezier, communicatie en samenwerking en vitaliteit en veerkracht.

Persoonlijk leiderschap

Zelfsturing is een belangrijke factor voor persoonlijk leiderschap van mensen in organisaties. Ze nemen zelf de regie over hun eigen professionele ontwikkeling en zijn steeds alert op mogelijkheden die er binnen hun huidige functie of daarbuiten voor hen zijn. Ook in je persoonlijke ontwikkeling is zelfsturing en persoonlijk leiderschap een belangrijke factor. Als je hier aandacht aan geeft, geeft dat voldoening en je groeit. Als mens, als partner, als vriend of als ouder van je kinderen.

Werksfeer en plezier

De sfeer op een werkplek is het moeilijkst in woorden te vatten. Je voelt deze meer dan je het ziet. Een goede sfeer op de werkvloer is echter onmisbaar om als team voor elkaar door het vuur te gaan, in goede en slechte tijden. In je dagelijks leven is hoe jij je voelt de sleutel tot alle interactie met je omgeving. De sfeer in huis, het omgaan met familie, kinderen en anderen wordt voor een groot gedeelte bepaalt door hoe je je voelt.

Communicatie en samenwerking

Effectieve en efficiënte communicatie is een voorwaarde voor optimale samenwerking in de werkomgeving. Het is de smeerolie van de productie- of dienstverlening in de organisatie. In je eigen privé-omgeving met uiteenlopende sociale contacten sta je meestal niet bewust stil bij de communicatie met je omgeving. En vaak hoeft dat gelukkig ook niet. In andere situaties kan het goed zijn om hier bewust mee om te gaan. Bijvoorbeeld als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Vitaliteit en Veerkracht

Met vitaliteit, veerkracht en vol energie samen aan het werk zijn, dat geeft de organisatie vleugels. De prestaties zijn hoog omdat het vanzelf lijkt te gaan. En omdat gezonde mensen vanuit bevlogenheid hun werk doen. In je dagelijks leven is het hebben van vitaliteit, veerkracht en energie noodzakelijk om met alle uitdagingen die je op je pad vindt te kunnen omgaan. Het gaat dan niet alleen om fysieke gezondheid maar ook over een zinvolle invulling van je leven.

Kijk voor meer informatie op de website van Zin in Werk of vraag meer informatie via  het contactformulier.

 

© Copyright 2023 - Bureau Ans Vermeulen - Fotografie: Jan Snel - Website: Paula Vermeulen
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien