Intervisie voor leidinggevenden in de kinderopvang

In februari 2024 start ik weer met het begeleiden van kleine intervisiegroepen voor leidinggevenden, beleidsmedewerkers pedagogiek en pedagogisch coaches in de kinderopvang. Tijdens de bijeenkomsten doe je ervaring op met verschillende intervisiemethoden zoals progressiegerichte intervisie, de incidentmethode, focusmethode, complimentenmethode en intervisie m.b.v. kernkwadranten. Je leert in de eerste plaats om de interacties met medewerkers en collega’s effectiever, efficiënter en prettiger te maken. Je leert ook hoe je de interacties binnen je team transparant kunt maken en verder kunt verbeteren. Als je regelmatig een vorm van intervisie inzet in je team helpt dat om de leercultuur in je organisatie als geheel te versterken.

Een volledige intervisie-serie bestaat uit 4 bijeenkomsten en kost € 100,00 p.p. inclusief koffie en thee. Elke bijeenkomst duurt 2 uur. Geef je op voor een open groep of als team. De open groepsbijeenkomsten zijn in Wageningen, concrete data voor de eerste serie worden binnenkort bekend gemaakt. Uitvoering voor bestaande teams worden in overleg uitgevoerd bij de eigen organisatie of in Wageningen. Individuele deelnemers worden, na overleg, geplaatst in de eerstvolgende open groep. Een groep kan starten bij minimaal 5 deelnemers en er kunnen per groep kunnen maximaal 8 mensen deelnemen.

Maak voor meer informatie en aanmelding gebruik van het contactformulier bovenaan in het menu. Ik neem dan snel contact met je op.