Loopbaan en levensloop

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

De wereld van werken en studeren, leren en ontwikkelen zijn met elkaar verbonden. Daarom is het goed om regelmatig stil te staan bij je huidige beroep of baan. Hoe zou je je kunnen en willen ontwikkelen voor je werk in de toekomst? Heb je voldoende veerkracht om nieuwe ontwikkelingen aan te gaan? En hoe kun je zin maken? Geven werk of andere activiteiten in de buitenwereld je voldoening? Misschien wil je iets anders. Wil je dan onderzoeken wat dat andere is? Een aantal coachgesprekken kan je een eind op weg helpen.

Eén gesprek, 55 minuten, € 55,00

Soms moet je even stilstaan. Om vanaf een afstand te kijken. Om het juiste spoor te vinden. En soms is dan één gesprek voldoende. In 55 minuten krijg je weer zicht op waar je nu staat, wat je veranderwensen zijn en welke eerste stappen je op weg helpen om je doelen te realiseren. Kun je meteen uitproberen of coaching iets voor je is. Ik help je om weer inzicht te krijgen in je mogelijkheden en kansen op het gebied van werk, vrijwilligerswerk, studie en meer. Omdat ik je nog niet ken, wil ik je het liefst live ontmoeten maar online is natuurlijk ook mogelijk. Voor het pakket '55-minuten-voor-55-euro' kun je je via het contactformulier aanmelden. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Loopbaan en levensloop: zelf regelen

Als je niet in aanmerking komt voor een tegemoetkoming in de kosten voor coachgesprekken, bijvoorbeeld met STAP-subsidie, kun je een eigen coachtraject regelen, al dan niet in overleg met je werkgever. Misschien heb je op dit moment geen werk . Of je hebt wel werk maar je vraagt je af of je op de goede plek zit. Of je bent niet tevreden met je werk en wilt daar wat aan doen. Leren van je leven en leren van je werk gaan hand in hand. In coachgesprekken word je je meer bewust van die samenhang en leer je hoe je daarin kun sturen.

Een traject van 4 gesprekken van ongeveer een uur, inclusief een erkende loopbaanscan, kost voor particulier klanten € 450,- incl. btw. De loopbaanscan maak je online en bestaat uit o.a. uit een onderzoek naar je kernwaarden, je werkwaarden, competenties en beroepskeuze. Wil je vaker met me in gesprek dan maken we daar aanvullende afspraken over. Online gesprekken zijn mogelijk maar het eerste gesprek is altijd bij mij aan tafel of wandelend in de omgeving.

Voorbeelden van thema's die tijdens de gesprekken aan de orde kunnen komen:

  • Leren van je levensverhaal
  • Balans werk-privé
  • Omgaan met stress en conflicten
  • Loopbaanbegeleiding
  • Samenwerken en kernkwaliteiten
  • Zin maken
  • Beter leren communiceren
  • Plannen en timemanagement
  • Persoonlijk leiderschap
  • Hoe verder na reorganisatie of ontslag