Workshop ‘Persoonlijk leiderschap over je leven, ook met Corona’

Samen met Jettie van den Houdt en Xandra Bakker, collega-coaches bij Zin in Werk, geef ik op 6 oktober a.s. een workshop voor het Werkwiel rondom het thema ‘Persoonlijk leiderschap over je leven, ook met Corona’.

Persoonlijk leiderschap is een belangrijke factor voor werk- en levensgeluk. Sinds dit voorjaar bepaalt Corona in toenemende mate ons leven. Dit uit zich met name in fysieke afstand en minder sociale contacten. Het virus bepaalt zo de grenzen van wat er nog wel mogelijk is in ons werk en in ons leven. Behalve Corona kunnen ook andere factoren van invloed zijn. Bijvoorbeeld gezondheidsklachten waardoor je niet meer alles kunt doen wat je altijd deed. Of een beperkt budget waardoor je soms lastige keuzes moet maken.

Grenzen die door de buitenwereld gesteld worden, kunnen verlammend werken en dat voelt niet goed. Jezelf machteloos of angstig voelen is niet fijn. Maar als je in zo’n situatie zit, kun je toch nieuwe manieren zoeken om, binnen die grenzen, zelf de regie te behouden of weer terug te pakken.  Samen met de organisatie van het Werkwiel nodigen we je daartoe uit op 6 oktober. Deze workshop is een mooie mix van drie elementen die, in combinatie met elkaar, je zullen inspireren om weer de leiding te nemen:

  • hoe koppel je emoties los van gevoelens,
  • hoe vind je daarvoor duurzame inspiratie in de natuur,
  • hoe ontdek je dat waar je naar verlangt en zet je de eerste stappen.

Elk onderdeel duurt ongeveer 30 minuten, inclusief een kleine oefening. De workshop begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30. Bij goed weer buiten in het Arboretum Belmonte, bij regen in de Vlinder Hollandseweg 7 in Wageningen. Voor actuele gegevens over de definitieve locatie, raadpleeg kort van tevoren de website van het Werkwiel.