Start NL leert door- Ontwikkeladviesgesprekken

De loopbaangesprekken met deelnemers aan ‘NL leert door’ zijn begonnen. Met subsidie van het Ministerie van SZW volgen de deelnemers bij mij dit traject dat ze na afloop afronden met een Ontwikkelplan. Dan is ook duidelijk welke vervolgacties de deelnemer kan ondernemen. De start van elk traject bestaat uit een arbeidsmarkt-scan. Dit zijn 4 online tests: een Kerntyperingstest, een Werkwaardentest, een Competentietest en een Beroepskeuzetest. Ik maak hiervoor gebruik van Testing Talents van Testlokaal omdat ik daar goede ervaringen mee heb. In wezen draait het om de aloude vragen Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik? Het reflecteren op de testresultaten en de opbrengst van de gesprekken kunnen worden vastgelegd in het werkboek van Testlokaal waarmee het totale proces inzichtelijk wordt. Voor deze lopende subsidieronde kun je je niet meer inschrijven, die was binnen no time volgeboekt. Mogelijk komt er binnenkort weer een nieuwe ronde. Je kunt je altijd alvast bij me aanmelden, ik zet je dan op een wachtlijst en laat het je weten als je weer mee kunt doen. Mail me dan op mail@ansvermeulen.nl