Met je hoofd in de wolken en je voeten in de aarde

met je hoofd in de wolkenAls je de dingen doet die je graag doet, krijg je daar vaak energie van en tegelijkertijd brengt het op een wonderlijke manier rust in je leven. Omdat dan alles klopt.

Wil je ook op zoek naar wat jou energie geeft en zorgt voor bevlogenheid? Doe dan mee aan deze cursus. Je leert dan om de dromen in je hoofd als het ware te verbinden met je voeten. Zo geef je je dromen een fundament en je bevlogenheid een kans.

De eerstvolgende cursus geef ik samen met Marijke Mesdag. Zij is een van de coördinatoren van de kerngroep van het Werkwiel Wageningen.

De kiem voor bevlogenheid ligt daar waar passie, talent en jouw bijdrage aan de wereld samenkomen. De cursus maakt gebruik van de elementen lucht, water, aarde en vuur om dit uit te zoeken. Deze elementen zijn in ieder mens aanwezig.  Lucht helpt je fantasie, je dromen. Water zorgt voor verbinding, het helpt je om over je dromen uit te wisselen met anderen. Aarde zorgt voor een vaste ondergrond. En vuur geeft je energie.

Soms weet je gewoon nog niet goed welke afslag je in je leven wilt nemen. In contact met anderen kom je daar tijdens deze cursus makkelijker achter. De cursus leert je op een praktische en soms speelse manier om je aandacht te richten op je verlangen in plaats van op je problemen. Je onderzoekt talenten en kwaliteiten die je al hebt. Je zet kleine stappen vooruit en komt steeds dichter bij het door jou gewenste resultaat.

De eerstvolgende cursus start op 11 oktober 2019 in de cursusruimte van Sterker Samen in Wageningen en bestaat uit vier bijeenkomsten. Kosten: 160,- (incl. btw) voor 4 bijeenkomsten à 3 uur, inclusief koffie en thee. Het thema van deze cursus sluit aan op het thema van de Week van de Bevlogenheid van Zin in Werk.

Voor meer informatie lees hier verder. Aanmelden: Ans Vermeulen: mail@ansvermeulen.nl of 06-13776713 of vul het contactformulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.