Intervisie Leidinggeven in de kinderopvang

Hoe verbeter je de werkrelatie met je team? Hoe stimuleer je zelfreflectie, bij jezelf en bij je teamleden? En hoe versterk je deze kwaliteiten in contact met collega-leidinggevenden? Dat leer je allemaal tijdens de gratis intervisietrajecten van Kinderopvang Werkt! voor leidinggevenden in de kinderopvang.

In het kader hiervan start ik medio december in Wageningen met de begeleiding van intervisiegroepen voor leidinggevenden in de kinderopvang. In groepen van maximaal 8 deelnemers ga je met elkaar in gesprek over de onderwerpen en de thema’s die je als leidinggevende in de kinderopvang tegenkomt. Het gaat over jouw praktijk en sluit aan bij situaties waar je dagelijks mee te maken hebt. Je helpt elkaar en leert van elkaar. Samen met collega-leidinggevenden werk je aan het verbeteren van jouw samenwerking met je team. Door je eigen ervaringen tijdens de intervisie leer je gaandeweg ook hoe je binnen je team zelfreflectie kunt stimuleren.

Een groep komt 4 keer bij elkaar. We werken met een aantal verschillende intervisiemethoden, zodat je kunt ervaren wat het beste bij jou en je team past.

De intervisie voor leidinggevenden is onderdeel van het activiteitenplan MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) van Kinderopvang werkt!, Jeugdzorg werkt! en Sociaal Werk werkt! De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Kijk voor alle informatie op de website van Kinderopvang werkt!

Je mag mij altijd even bellen of mailen voor meer info maar aanmelden doe je via de website van Kinderopvang Werkt!