Ander werk, leuker werk

Droom je ook wel eens over ander werk, leuker werk?

Heb je een opleiding op maximaal MBO2 niveau gevolgd? En droom je wel eens van een andere baan? Werk dat je echt leuk vindt? Of heb je op dit moment geen betaald werk maar zou je dat wel willen? En weet je nog niet hoe je dat zou kunnen aanpakken?

Ik kan je helpen om het antwoord te vinden op deze en andere vragen die met je werk te maken hebben. Als je hoogst genoten opleiding MBO2 niveau is, kan dat vanaf 1 april 2022 zelfs gratis! Met een subsidie van de overheid voor een zogenaamd STAP ontwikkel-adviestraject.

Wat is STAP ontwikkel advies?

STAP staat voor STimulans Arbeidsmarkt Positie. Het is een subsidieregeling van de overheid om mensen te helpen die zich willen ontwikkelen om hun positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Voor de regeling wordt door minister Koolmees van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een subsidiebedrag van 12 miljoen euro beschikbaar gesteld. De regeling is speciaal voor iedereen met maximaal een opleiding op MBO2 niveau. In een aantal gesprekken help ik je om uit te zoeken welke vervolgmogelijkheden er voor jou zijn. Wat kun je, wat wil je en welke mogelijkheden zijn er om daar te komen. Eventueel kun je na afloop van deze gesprekken een volgende stap zetten op het gebeid van scholing en opleiding. Daarvoor is een aparte subsidie beschikbaar bij het Ministerie van SZW, het STAP opleidingsbudget.

Vanaf 1 april 2022 kun je gebruik maken van de STAP ontwikkeladvies subsidie. Bij vorige regelingen was de subsidie in no-time op! Neem daarom zo snel mogelijk contact met mij op, bel me op 06-13776713 of vul onderstaand contactformulier in. Ik hou je dan op de hoogte zodra er meer informatie van het Ministerie komt.

Fout: Contact formulier niet gevonden.