Werkwiel kernkwadranten

Twee Workshops voor het Werkwiel Wageningen: van kernkwaliteit op 16 juni  2020 naar uitdaging op 23 juni 2020

In een serie van 2 opeenvolgende Werkwiel-bijeenkomsten kun je je kernkwaliteiten onderzoeken en daarna op een speelse manier uitvissen hoe je die kernkwaliteit verder kunt ontwikkelen en versterken.

Tijdens de workshop op 16 juni krijg je eerst een korte uitleg over kernkwaliteiten en hoe je die kunt vinden. Met die kennis ga je vervolgens op zoek naar je eigen kernkwaliteiten. Echte kernkwaliteiten zitten als het ware in je genen. Het is soms lastig om ze te onderscheiden van allerlei kwaliteiten die je in de loop van je leven geleerd hebt. Je kiest zelf een kernkwaliteit die je verder wilt uitzoeken. Als de kwaliteit bekend is ontdek je de bijbehorende valkuil, uitdaging en allergie. Samen vormen die een kwadrant. Soms is het even puzzelen want een kwadrant moet kloppen. Je krijgt tijdens de workshop tips om het kwadrant te controleren. Deze workshop vindt bij goed weer plaats in het Arboretum, bij regen wordt het een online bijeenkomst. Raadpleeg hiervoor kort van tevoren de website van het Werkwiel.

Een week later, op dinsdag 23 juni, is er het vervolg: een een schaalwandeling in het Arboretum. Tijdens de schaalwandeling ga je letterlijk aan de wandel, in groepjes van 2 of 3, om uit te zoeken hoe het zit met die uitdagingen. Raadpleeg ook hiervoor kort van tevoren de website van het Werkwiel.