Veerkrachtwandeling Renkum is verplaatst naar 14 april 2023

Doe mee aan de veerkrachtwandeling van Zin in Werk

  • Als je wilt leren hoe je je veerkracht kunt versterken
  • Als je wilt leren om makkelijker ‘terug te veren’ na ingrijpende gebeurtenissen in je leven
  • Als je wilt leren hoe je sterker kunt worden door de tegenwind in je leven

Wat is een Veerkrachtwandeling?

Een veerkrachtwandeling is een wandeling samen met anderen, waarin gesprekken en stiltes elkaar afwisselen. De vragen van de begeleider en je medewandelaars zijn daarbij een inspiratiebron en een wegwijzer.

Wandelen is goed voor je weerstand. Dat weet bijna iedereen. Nu is weerstand nog geen veerkracht. Maar je hebt weerstand wel nodig om veerkrachtig te worden. Veerkracht zorgt ervoor dat je kunt meebewegen met de ups en downs in het leven. Op sommige gebeurtenissen heb je geen enkele invloed. Maar je kunt wel kiezen hoe je ermee om wilt gaan. Voor Zin in Werk ligt daarin de essentie van veerkracht: bewust kiezen hoe je wilt en kunt omgaan met tegenslagen in je leven. In de interactie met anderen in de groep ontdek je je eigen veerkracht en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Misschien kun je na de wandeling weer geïnspireerd verder op je pad. Maar misschien wil je meer? Dan kun je je na afloop aanmelden voor een of meer individuele veerkrachtgesprekken. De inhoud van die gesprekken is afgestemd op de vragen die voor jou persoonlijk actueel zijn. Als levensloop- en loopbaancoach en trainer hou ik van de meest pure vorm van coachen, zonder pakjes en zakjes. Ik stel de vragen die ertoe doen.

Wij van Zin in Werk

Samen met Jettie van den Houdt werk ik aan Zin in Werk. Wij willen daarmee bijdragen aan werkplezier, zingeving en betekenisgeving. Veerkracht is een van de hoofdthema’s van Zin in Werk. De veerkrachtwandeling begeleiden we samen. De veerkrachtgesprekken volg je daarna eventueel bij mij.

Jettie is teamwandelcoach en opleider in en met de natuur. Zij vindt het belangrijk om mensen echt te zien en te horen. Voor meer informatie zie de website van Jettie www.vandenhoudt-communicatie.nl/veerkrachtwandeling

Kosten: Veerkrachtwandeling (2,5 uur) in een groep € 35,- p.p.; Veerkrachtgesprek (1,5uur) individueel, € 80,-

Waar: Begin- en eindpunt van de wandeling is bij Boscafé De Beken Nieuwe Keijenbergseweg 174 6871 VZ Renkum

Wanneer: dinsdag 14 april 2023, 10.00 – 12.30 uur.

Aanmelden en betalen voor de wandeling kan via deze link: www.vandenhoudt-communicatie.nl/veerkrachtwandeling

Voor meer informatie over Zin in Werk ga je naar www.zininwerk.net