NL leert door en Ontwikkeladvies

Let op: De regeling voor het Ontwikkeladvies van het Ministerie van SZW is inmiddels gesloten. Als je contact met me opneemt kunnen we bespreken wat in jouw situatie verder mogelijk is. Je kunt in elk geval je contactgegevens op een wachtlijst laten plaatsen. Zodra er dan een vervolg komt op de regeling, neem ik contact met je op.

Waarom stilstaan bij je ontwikkeling?

De arbeidsmarkt verandert. Ook andere factoren zorgen voor onzekerheden in ons werkende leven, bijvoorbeeld corona. Vraag je je weleens af hoe toekomstbestendig je huidige beroep of je baan is? Hoe zou je je kunnen en willen aanpassen aan je werk in de toekomst?  Misschien is het dan een goed moment om daar samen met een coach bij stil te staan. En hoe zit het met je zin in werk? Geeft je werk je voldoening? Of wil je onderzoeken wat je écht wil? Een aantal coachgesprekken kan je een eind op weg helpen.

Eén gesprek , 50 minuten, € 50.

Soms moet je stilstaan om het juiste spoor weer te vinden. En soms is dan een gesprek voldoende. In 50 minuten krijg je weer zicht op waar je nu staat, wat je veranderwensen zijn en op de eerste stappen om je doelen te realiseren. Kun je meteen uitproberen of coaching iets voor je is. Ik help je om weer inzicht te krijgen in je mogelijkheden en je kansen op het gebied van werk en op de plaats van werk in je leven. Omdat ik je nog niet ken, wil ik je het liefst live ontmoeten maar online is natuurlijk ook mogelijk.

Voor ’50 minuten voor 50 euro’ kun je je hieronder met het contactformulier aanmelden. Ook als je wilt weten of en wanneer er een vervolg komt op de regeling NL leert door, kun je dit via dit formulier laten weten. Je kunt me ook bellen (06-13776713) of mailen mail@ansvermeulen.nl .

Levensloop en Loopbaan

Je kunt uiteraard ook een eigen traject regelen, al dan niet in overleg met je werkgever. Misschien heb je op dit moment geen werk . Of je hebt wel werk maar je vraagt je af of je op de goede plek zit. Of je bent niet tevreden met je werk en wilt daar wat aan doen. Mijn uitgangspunt is dat leren van je leven en leren van je werk  hand in hand gaan. In coachgesprekken word je je meer bewust van die samenhang en leer je hoe je daarin kun sturen. Een traject van 5 gesprekken á 60 minuten is inclusief een erkende loopbaanscan op maat met een of meer van de volgende onderzoeken: kernwaarden, werkwaarden, competenties en beroepskeuze). Kosten: € 450,- incl. btw.

Hier een aantal voorbeelden van thema’s die daarbij aan de orde kunnen komen:

  • Leren van je levensverhaal
  • Balans werk-privé
  • Omgaan met stress en conflicten
  • Loopbaanbegeleiding
  • Onderzoeken van kernkwaliteiten
  • Zin-in-werk gesprekken
  • Effectief samenwerken en communiceren
  • Plannen en timemanagement
  • Zelfsturing en persoonlijk leiderschap
  • Verliesverwerking na ontslag, ziekte of scheiding

Contactformulierorganisaties

 

© Copyright 2021 - Bureau Ans Vermeulen - Fotografie: Jan Snel - Website: Paula Vermeulen
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien