NL leert door

Let op: Deze regeling van het Ministerie van SZW is inmiddels gesloten. Neem gerust contact met me op om te bespreken wat er nog wel mogelijk is. Je kunt je contactgegevens op een wachtlijst laten plaatsen. Zodra er dan een vervolg komt op de regeling, neem ik contact met je op.   

De arbeidsmarkt is aan het veranderen. We hebben bijvoorbeeld te maken met de gevolgen van Corona. Dat zorgt voor onzekerheden in ons werkende leven. Vraag je je weleens af hoe toekomstbestendig je baan is? Hoe zou je je kunnen en willen aanpassen aan je werk in de toekomst?  Misschien een goed moment om daar eens samen met een coach bij stil te staan? En hoe zit het met je zin in werk? Geeft je werk je voldoening? Of wil je onderzoeken wat je écht wil? Een aantal coachgesprekken kan je een eind op weg helpen.

Wat is de ‘NL leert door’–regeling?

‘NL leert door’ is een subsidieregeling van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid, om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in hun kansen en mogelijkheden op het gebied van werk. Met de regeling hebben inmiddels meer dan 50.000 mensen gebruik gemaakt van een loopbaantraject.

Aanmelden?

Het subsidieloket is inmiddels gesloten. Maar je kunt je altijd aanmelden zodat ik je op een wachtlijst kan plaatsen. Zodra er een vervolg komt op de regeling, neem ik dan contact met je op. Bel me op 0613776713, mail me op mail@ansvermeulen.nl of vul het contactformulier hieronder in.Levensloop en Loopbaan

Je kunt uiteraard ook een eigen traject regelen, al dan niet in overleg met je werkgever. Misschien heb je op dit moment geen werk . Of je hebt wel werk maar je vraagt je af of je op de goede plek zit. Of je bent niet tevreden met je werk en wilt daar wat aan doen. Mijn uitgangspunt is dat leren van je leven en leren van je werk  hand in hand gaan. In coachgesprekken word je je meer bewust van die samenhang en leer je hoe je daarin kun sturen. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

  • Leren van je levensverhaal
  • Balans werk-privé
  • Omgaan met stress en conflicten
  • Loopbaanbegeleiding
  • Onderzoeken van kernkwaliteiten
  • Zin-in-werk gesprekken
  • Effectief samenwerken en communiceren
  • Plannen en timemanagement
  • Zelfsturing en persoonlijk leiderschap
  • Verliesverwerking na ontslag, ziekte of scheiding

organisaties

 

© Copyright 2021 - Bureau Ans Vermeulen - Fotografie: Jan Snel - Website: Paula Vermeulen
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien